Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Een diëtist is een voedingsdeskundige en weet alles over wat voeding met je lichaam doet. Een diëtist stemt het behandelplan altijd af op de individuele cliënt, iedereen heeft namelijk andere voedingsbehoeften. Zij informeert, adviseert en motiveert jou om het voedingsgedrag te veranderen en daarmee een gezonde leefstijl te realiseren, waarmee je meer uit het leven kunt halen en je minder voedingsgerelateerde klachten ervaart.

Diëtist

Vaak denken mensen bij een diëtist dat zij enkel mensen helpt af te vallen. Dit is slechts een deel van het werk. Een diëtist helpt tevens mensen die willen aankomen of mensen die komen in verband met medische klachten. Daarnaast kan het advies er ook op gericht zijn om prestaties te verhogen, bijvoorbeeld bij intensief sporten.

Tijdens een eerste consult wordt er besproken waarom je komt, of er bepaalde lichamelijke klachten zijn en of er medicatie wordt gebruikt. Daarnaast worden je huidige leefstijl en het voedingspatroon in kaart gebracht en zal de diëtist je lichaamssamenstelling meten. Op basis van deze gegevens wordt er een voedingsplan opgesteld, waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. Tijdens de vervolgconsulten wordt je voortgang besproken en gemonitord, middels motiverende gespreksvoering en het meten van je lichaamssamenstelling.

Onze diëtisten zijn:

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?