Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Veel gesprekken of discussies gaan over ‘het doel en de zin van het leven’. Een vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is. ‘Het doel en de zin’ van het leven is voor iedereen anders! Daarom focust Kr8 zich samen met jou op ‘het doel en de zin van jouw leven’.

Inzicht en uitzicht

Met de persoonlijke life coaching van Kr8 krijg je inzicht in jezelf en je (levens)doelen. Middels vragen en gesprekken proberen we samen beter te begrijpen wie je bent en wat je nou eigenlijk wil. Samen ontdekken wat je belangrijk vindt, wat je echt wenst te bereiken, maar ook door te kijken naar hoe je dit kunt vormgeven.

De eerste stap is inzicht in jezelf en je doelen te krijgen. Hierdoor kunnen we vervolgens samen bekijken wat er moet veranderen aan je gedrag, instelling en/of omgeving. Deze veranderingen vormen samen de tools die je daarbij nodig om ervoor zorgen dat je ook uitzicht op die doelen hebt.

FASES bij jouw Kr8-coaching

In ieders leven zijn er verschillende fases die invloed hebben op ons welzijn. Sommige momenten overkomen je, andere momenten zijn een keuze. De ene keer is het een keuze van jezelf, terwijl het de andere keer het gevolg is van keuzes van anderen. Ze hebben allemaal op hun eigen manier invloed op jouw (kwaliteit van) leven.

Life coaching van Kr8 is een persoonlijke en waardevolle ondersteuning bij al die verschillende fases in het leven. Wanneer een hand op je schouder, een steuntje in de rug of een luisterend oor nodig is. Beter inzicht in jezelf, meer voldoening of een betere balans tussen werk en vrije tijd: wij helpen je graag op weg om het samen te bereiken.

De (Kr8)route

De eerste stap binnen een coachtraject van Kr8 is een persoonlijk intakegesprek. Hierin kijken we samen naar je verhaal, waar je nu tegen aanloopt. Wanneer zou jouw coachingstraject voor jou geslaagd zijn? Echter geloven wij ook dat jou coach bij jou moet passen om de beste resultaten te behalen. Tijdens onze doelgerichte gesprekken om datgene wat jíj belangrijk vindt uit je leven te halen, is het dan ook zeer belangrijk dat jij je op je gemak voelt om je verhaal te vertellen. Middels de juiste vragen krijg jij begeleiding om de gewenste levensveranderingen waar te maken.

Tegenwoordig lopen we steeds vaker aan tegen keuzes maken: Je leert en gaat keuzes maken die jij wilt, en niet die keuzes die je omgeving van je verwacht of van je wil, op een authentieke manier. Bewustwording, zelfontplooiing en authenticiteit zijn kernbegrippen bij life coaching. Samen met Kr8 werk je stap voor stap aan je herstel en onderzoeken we wat jou weer positieve energie geeft. Een mooie manier om je hierin te begeleiden is de natuur op te zoeken in Noord-Limburg, Noord-Brabant of Gelderland.

AAN DE SLAG met jouw coaching?

Wil jij na het lezen meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Dan gaan wij graag een oriënterend gesprek met je aan om te kijken wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn. Kun je tussen de sessies door ons ook een keertje gebruiken? Wij reageren altijd binnen 24 uur op je vragen! Je persoonlijke ontwikkeling is niet iets wat je altijd kunt plannen. Je herstel is niet alleen tijden de sessies, maar blijft een continu proces. Wij gaan dit proces graag samen aan, je hoeft dit niet alleen te doen.

Klik hier om direct in contact te komen met Kr8 en plan een vrijblijvend gesprek in.