Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Veel gesprekken of discussies gaan over ‘het doel en de zin van het leven’. Een vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is. ‘Het doel en de zin’ van het leven is voor iedereen anders! Daarom focust Kr8 zich samen met jou op ‘het doel en de zin van jouw leven’.

Inzicht en uitzicht met life coaching

Met de persoonlijke life coaching van Marc Routs bij Kr8 krijg je inzicht in jezelf en je belangrijkste (levens)doelen. Middels vragen en gesprekken proberen we samen beter te begrijpen wie je bent en wat je nou eigenlijk wil. Dit doen we door te bewegen in de natuur. Zo kun je even afschakelen zonder dat er een prestatieve component is. Jij bepaalt het tempo zodat je de vrijgekomen energie maximaal kan benutten voor datgene waar het écht om gaat.

De eerste stap is inzicht in jezelf krijgen. Hierdoor kunnen we vervolgens samen bekijken welke patronen er moeten veranderen. Deze veranderingen vormen samen de bouwstenen die je nodig hebt op weg naar een betere versie van jezelf.

Als mens hebben wij iedere dag ook maar een bepaalde hoeveelheid energie. Als deze hoeveelheid onvoldoende is, kunnen we niet optimaal functioneren. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning, opladen en ontladen, is van essentieel belang om te kunnen functioneren.

Stress- en burnout

Als stress langdurig aanwezig is, tast het je lichaam en je gevoel aan. Je voelt je opgebrand, uitgeblust: je bent helemaal op. Er ontstaat een burnout. Je batterij is leeg, ontspannen en opladen lukt niet meer. Je balans tussen draaglast en draagkracht is verstoord met extreme vermoeidheid tot gevolg. Geen kracht meer, geen energie meer.

Vaak denken we dat we het wel voelen aankomen voordat we in een burnout terechtkomen. In de periode voor je burnout heb je meestal al langer stress ervaren en heb je de signalen die op een burnout wijzen genegeerd of niet opgemerkt. Als we dan eenmaal erkennen dat we een burnout hebben, betalen we hier een hele hoge prijs voor: je herstelperiode gaat waarschijnlijk lang(er) duren, omdat je al die signalen lange tijd genegeerd hebt.

De (Kr8) route

De eerste stap binnen het coachtraject van Kr8 is een persoonlijke intakegesprek. Hierin kijken we samen naar je verhaal en waar je tegen aanloopt. Belangrijk is dat we beiden in dit gesprek een persoonlijke klik ervaren. Marc Routs moet bij je passen en je moet je op je gemak voelen om de beste resultaten te behalen. Tijdens onze sessies hebben we het erover wat jij écht belangrijk vindt in het leven. Middels de juiste vragen krijg jij begeleiding om een betere versie van jezelf te worden.

In de huidige wereld streven we naar een continue behoeftebevrediging. Als we negatieve gevoelens ervaren, dan willen we dit meteen oplossen. Tijdens de sessies leer je om te gaan met negatieve gedachten en hoe je de regie weer terug moet pakken. Daarvoor dien je de uitdaging aan te gaan om je kansen te benutten. Het is jouw route, waarbij Marc Routs je helpt om sterker in je schoenen te staan, door meer mentale veerkracht. Dat doen we in de mooiste natuurgebieden van Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant.

Aan de slag

Je persoonlijke ontwikkeling is niet iets wat je altijd kunt plannen. Je herstel is niet alleen tijdens de sessies, maar blijft een continue proces. Wij gaan dit proces graag samen aan, je hoeft dit niet alleen te doen.

Omdat wij geloven in de persoonlijke klik, starten wij altijd met een een-op-een intakegesprek waarbij wij face-to-face inventariseren hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je weten wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn? Klik hier om direct in contact te komen met Kr8 en Marc Routs en plan een vrijblijvend gesprek in.