Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Zwanger of juist net bevallen…

Zwangerfit® is een actieve cursus die gegeven wordt aan zwangeren en pas bevallen dames.

Zowel tijdens de zwangerschap, als na de zwangerschap vindt er altijd een intake plaats. Zo kan bepaald worden wat de behoeftes zijn en of er extra aandachtspunten zijn voor tijdens de training.

Hoe zien de lessen er uit?

De actieve lessen hebben een vaste opbouw. Eerst is er aandacht voor de warming-up, vervolgens is er een lichte fitheidstraining ter verhoging van de conditie. De trainingen zijn gericht op versterking en coördinatie van diverse spieren met speciale aandacht voor coördinatie, stabilisatie en spierversterking van het bekken en de bekkenbodem. De training wordt afgesloten met een cooling down bestaande uit rekoefeningen, ontspanningsoefeningen of ademhalingsoefeningen.

ZwangerFit biedt oefeningen op muziek aan. Daarnaast wordt voor de lessen gebruik gemaakt van fitnessapparatuur of klein oefenmateriaal.

Theorielessen zijn een optie

De theorielessen zijn een waardevolle aanvulling waarbij alle onderwerpen die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling aan bod komen. Daarnaast is een partnerles mogelijk, met betrekking tot de rol van de partner tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna.

Wanneer kan ik terecht?

Zwangerfit® bieden we op verschillende tijden aan:
De lessen worden gegeven door Judith Heijnen, Charlotte van Wegberg en Ellen Joosten op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdagavond van 19.30 – 20.30 (Ellen)
  • Donderdagavond van 20.00-21.00 uur (Judith)
  • Bij aanmelding wordt tijdens de eerste les besproken of een één-op-één intake nodig is. Heb je klachten, adviseren wij dit bij je intake aan te geven en vooraf in te plannen. Hierdoor kunnen de lessen fysiek goed bij je aan laten sluiten.

Wat zijn de kosten?

Kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen die je inkoopt. Bij veel verzekeraars kunnen de Zwangerfit lessen worden ingediend. Kijk zelf in je polis of dit ook bij jou het geval is.

Rittenkaarten

Zwangerfit 20 lessen     €245

Zwangerfit 15 lessen       €195

Zwangerfit 10 lessen       €135

Zwangerfit losse les       €15

Ontmoet Judith, Ellen en Charlotte die je graag verder gaan begeleiden.

 

Judith Heijnen
Ellen Joosten
Charlotte van Wegberg
Charlotte van Wegberg

    Chat openen
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?