Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Ik ben ruim 30 jaar fysiotherapeut en heb in die tijd veel kennis opgebouwd. Kennis verkregen door ervaring en scholing. Die scholing was en is nog steeds voor mij een “must”; er verandert immers zoveel, ook in de zorg en behandelingsmethoden. Scholing houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik met veel overtuiging mijn vak uitoefen.

Echografie is mijn meest recente specialisatie; heb je bijvoorbeeld pijn aan je schouder dan kun je met echografie mooi in beeld brengen waar die pijn vandaan komt en kunnen we zo samen bepalen wat de volgende stappen naar herstel moeten zijn.

Bij het herstellen na een knie- of heupoperatie, gaan we gezamenlijk een revalidatieplan opstellen dat bestaat uit verschillende opbouwende stappen en voldoet aan de doelen die jij belangrijk vindt en ook haalbaar zijn.

Bij nek-, rug- en hoofdpijnklachten kunnen manuele technieken en/of Dry Needling goed helpen om de klachten te verminderen, of te doen verdwijnen. Na een goed onderzoek bepaal ik samen met jou wat de meest efficiënte aanpak is en bekijken we de mogelijkheden om te voorkomen dat de klachten terugkeren. Hierbij is inzicht krijgen in het ontstaan van de klachten erg belangrijk of leer je hoe je bepaalde spieren moet gebruiken om je houding te verbeteren. Bij dit laatste doel pas ik met name mijn kennis vanuit de Kinetic Control toe.

Jouw vertrouwen en enthousiasme samen met mijn kennis en ervaring bepalen het plan van aanpak. Een aanpak die rekening houdt met jouw fysieke mogelijkheden en persoonlijke wensen.

Mail mij

ggeurts@kr8-horst.nl
BIG registratie: 19033651104

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?