Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Werken met volwassenen en ouderen spreekt mij erg aan. Daarom ben ik na mijn studie mij verder gaan specialiseren binnen de ergotherapie. Ik heb door de jaren heen mij dan ook gespecialiseerd in de ziektebeelden Parkinson, MS, Dementie en Oncologie. Ik ben dan ook aangesloten bij de netwerken ParkinsonNet, MSZorg, EDOMAH en ISOZzon. Naast deze specialisaties richt ik mij ook op andere doelgroepen binnen de volwassenen en ouderenzorg. Zoals omgaan met een scootmobiel, belasting belastbaarheid of werkplek observaties.

Binnen de ergotherapie sta je als cliënt centraal maar is de mantelzorger voor ons net zo belangrijk. Ik kijk dan ook met jullie samen wat ik voor jullie kan betekenen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven in je dagelijkse activiteiten. Zo kan ik samen met je taken observeren en/ of oefenen maar kan ik je ook helpen bij het adviseren en aanvragen van hulpmiddelen.

Ik krijg er voldoening van wanneer iemand weer naar tevredenheid zijn dagelijkse activiteiten zelfstandig kan uitvoeren.

Mail mij

ibovendeerdt@kr8-horst.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?