Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Als gediplomeerd en gecertificeerd coach, begeleid ik mensen en teams op hun pad van zelfontwikkeling richting hun authentieke kracht.

Ik ben afgestudeerd als bewegingswetenschapper en heb daarna ruim 15 jaar gewerkt in diverse functies op het gebied van management en beleid. Het werken met mensen heeft daarbij altijd centraal gestaan. Tijdens deze periode in mijn loopbaan ontdekte ik dat er van nature een nieuwsgierigheid in mijn schuilt als het gaat om mensen en wat hen beweegt (of soms nog blokkeert) in hun groei als mens of team.

Daarom heb ik ruim 5 jaar geleden de keuze gemaakt om uit de rol van manager te stappen en mijn loopbaan te vervolgen in de rol van coach en begeleider. Naast alle gevolgde opleidingen op het gebied van coaching heb ik de afgelopen 10 jaar ook mijn eigen innerlijke reis van persoonlijke ontwikkeling afgelegd. Want een goede coach word je niet alleen door het volgen van opleidingen, maar vooral ook door het bewandelen van je eigen pad.

info@kjellemonts.nl

Om mensen en teams op een professionele en verantwoorde wijze te kunnen begeleiden vind ik het dan ook belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen, reflectie en het continu werken aan persoonlijke groei. Ik heb daarbij een beroepsregistratie voor professioneel begeleiden en ben tevens aangesloten bij beroepsvereniging LVSC.

Mijn aanpak

Ik geloof niet in trucjes of snelle methodes om te leren omgaan met je omstandigheden, maar in het echt ontdekken en accepteren van jezelf.

Naast de inzet van methodieken en gebruik van je lijf als informatiebron, ligt mijn kracht in het snel doorzien en aanvoelen waar het écht wringt, waardoor je sneller op een andere laag tot inzichten en antwoorden komt. Ik maak daarbij gebruik maken van diverse methodieken en modellen uit o.a. de Gestalttherapie, Transactionele analyse, NLP, systemisch werken, ReflAction en Cognitieve gedragstechnieken.

Benieuwd naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Ik ga graag met je in gesprek.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?