Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Binnen de fysiotherapie ligt mijn passie bij de oncologie- en oedeemfysiotherapie. Graag ondersteun en begeleid ik jou vanaf het moment van het stellen van de medische diagnose, tot aan het behalen van jouw einddoel. Indien mogelijk starten we de behandeling kort na het stellen van de medische diagnose. Hierdoor kunnen we samen werken aan conditie- en krachtbehoud tijdens en na het medisch behandeltraject. Het zo optimaal mogelijk behouden of verbeteren van jouw kracht en conditie vind ik belangrijk. Hierdoor kun jij zo goed mogelijk jouw normale dagelijkse activiteiten (blijven) uitvoeren.

Samen signaleren we vroegtijdig bijwerkingen van bijvoorbeeld chirurgie en radiotherapie, zodat ontstane litteken- en/of oedeemklachten direct behandeld kunnen worden. Ook als je nog niet bij ons in behandeling bent, help ik je graag verder bij deze problematiek ten gevolge van kanker, operaties of primair lymfoedeem.

Door de ingrijpende veranderingen die kanker met zich mee brengt, zal er naast aandacht voor fysieke activiteit ook aandacht voor de psychische component zijn. We gaan bekijken hoe jij het beste om kunt gaan met de veranderingen in jouw leven. We kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Mail mij

lvgerven@kr8-horst.nl
BIG registratie: 19918428604

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?