Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

In 2013 kwam ik in een fikse burnout terecht.  Wat op dat moment mijn leven op zijn kop zette! Ik heb het destijds ervaren als een verschrikkelijk moeilijke periode, ik wilde het op één of andere manier maar niet accepteren. Dat is me uiteindelijk gelukt en ik durf nu te stellen dat het mijn leven enorm verrijkt heeft. Juist ik kan mensen met deze klachten enorm goed begrijpen en helpen!

Als je kampt met een burnout of met overspannenheid, chronische stress of oververmoeidheid, dan ben je bij mij op het goede adres. Ik help je om te bewegen door te bewegen zonder prestatieve component.  Om zo bij de kern te komen en daarmee weer de regie te pakken over je leven. Dat doen we in de buitenlucht, in de meest mooie natuurgebieden. Samen met jou ga ik werken aan scherp krijgen wie je bent, wat je kunt en wilt. Wat je tegenhoudt en waar je grenzen liggen. Dit doe ik middels werkvormen uit o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en ACT (Acceptatie & Commitment Therapy). Met als doel, focus hebben, keuzes maken en je daar goed bij voelen! Dus er worden concrete doelen gesteld, waardoor je weer regie in je leven gaat pakken!

Marc Routs

info@mroutes.nl

Ik geniet ervan om in een Kr8-team met specialisten te werken, die ieder vanuit hun specialisme jou kunnen helpen bij jouw uitdaging. Wat ik verwacht van jou tijdens het traject? De bereidheid om er ‘echt’ voor te willen gaan! Geen half werk, of praatjes die garant staan voor ‘gebakken lucht’. Dat betekent dat we samen concrete doelen gaan stellen.

Fouten maken is goed en je staat open voor hetgeen dat je eigenaar van je probleem bent, … dus ook eigenaar van je uitdaging, waar ik je mee ga helpen!

Mail mij

Of neem contact op via

06 – 42252025