Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Als ergotherapeut spreekt mij het werken met volwassenen en ouderen erg aan. Ik vind het uitdagend om aan de slag te gaan met uiteenlopende hulpvragen en samen te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen om zelfstandigheid te vergroten. Samen met jou ga ik op zoek naar een gezonde balans in het dagelijks handelen. Dit kan bereikt worden door middel van het inzetten van een hulpmiddel, een activiteit op een andere manier uit te voeren of door energieverdeling onder de loep te leggen.

Ik begeleid verschillende doelgroepen binnen de volwassen en ouderenzorg.  Ik heb veel ervaring met het behandelen van cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) 

Daarnaast heb ik sinds de komst van corona mij toegewijd aan de behandeling van de klachten die hierbij horen.  Graag help ik je bij post-covid klachten.

Bij mij kan iedereen terecht die zich overbelast voelt en merkt dat er onvoldoende balans in zijn/haar leven is.  Maar bijvoorbeeld ook bij stress en burnout klachten, chronische vermoeidheid en NAH waardoor je de grip op je energieverdeling kwijt bent.  

Ik omschrijf mijzelf als erg betrokken en vind ik het belangrijk om bij te kunnen dragen zodat ieder weer activiteiten kan blijven uitvoeren die van grote betekenis zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen zijn verhaal kwijt kan en dat we open in gesprek kunnen gaan over doelen die je wil behalen! 

Robin Appeldoorn

rappeldoorn@kr8-horst.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?