Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Maak jij je zorgen om jezelf of je naaste nu je ouder bent? Ik help je graag met mijn meer dan 20 jaar ervaring als ergotherapeut in de ouderenzorg. Ik richt mij op niet aangeboren hersenletsel (NAH), Parkinson, of dementie (EDOMAH). Met heel mijn hart heb ik me verbonden aan de zorg voor volwassenen en ouderen. Het is mooi om samen te zoeken naar hoe je je leven een stukje gemakkelijker of comfortabeler kunt maken, zodat je zo lang mogelijk je dagelijkse handelingen die je gewend bent te doen kunt blijven uitvoeren.

Sinds de komst van Corona hebben wij ons samen toegelegd op het helpen van mensen die hiervan klachten ondervinden. Juist dat we dit samen doen: ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek en eventueel onze orthomoleculair therapeut maakt de behandeling sterk. Ik help graag in het zoeken van balans in de energieverdeling. Je kunt hierbij hulp nodig hebben nadat je corona hebt gehad, maar ook bij aandoeningen zoals spierziekten, MS of reuma kun je je uit balans voelen met je energie. Ook kun je je overbelast of uit balans voelen in je energie. Als ergotherapeut help ik je graag hierbij.

Het geeft me een goed gevoel als ik mijn steentje bij kan dragen aan de positieve gezondheid van volwassenen en ouderen en zie hoe (kleine) veranderingen van zo’n grote betekenis kunnen zijn.

Ik vind het als ergotherapeut een uitdaging om mensen (en hun naasten) te helpen om weer meer grip op hun leven te krijgen. Want wat is er fijner dan je dagelijkse activiteiten, zelfstandig en weer naar tevredenheid te kunnen uitvoeren!

Mail mij

rcusters@kr8-horst.nl