Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Neem je contact met ons op, dan is de kans groot, dat je mij aan de telefoon krijgt. Of aan de andere kant van de balie ziet zitten.

Ik zal je behulpzaam zijn met de vraag waarvoor je ons benaderd. Is het een vraag om een afspraak in te plannen, dan zal ik je bij de meest geschikte therapeut plannen voor jouw klacht. Gaat het om meer informatie over diensten die je bij ons af kunt nemen, dan zal ik deze vragen beantwoorden of anders door zetten naar een collega die daar meer van af weet. Maar ons doel is om je zo volledig mogelijk te informeren. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten, want alleen dan kun je een weloverwogen keuze maken.

Het verwerken van de declaraties behoort ook tot mijn takenpakket, dus heb je daar vragen over, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen. Ik merk vaker, dat daar nogal wat onduidelijkheden over zijn. Wat ik mij ook goed kan voorstellen in een wereld met veel regeltjes. Maar ik hoop je in begrijpelijke taal dit uit te kunnen leggen, zodat het hopelijk duidelijk is.

Wie weet zien we ons ooit bij Kr8. Een prettig team om bij te horen.

smulder@kr8-horst.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?