Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Binnen mijn specialisatie als bekkenfysiotherapeute en oncologie-/oedeemfysiotherapeute help ik je graag bij het verminderen van klachten en het herwinnen van kwaliteit van leven. Ik help je graag bij litteken- en oedeemklachten. Daarnaast ligt mijn passie bij het behandelen van bekkenbodemproblemen. Deze komen vaak voor en het zou mooi zijn als er geen taboe meer op rust om hiervoor hulp te zoeken!

Oncologische behandelingen, zoals operaties en/of bestralingen in het bekkengebied kunnen onder andere incontinentieklachten als gevolg hebben. Ook kunnen problemen met seksualiteit na chemobehandelingen of operaties ontstaan. Bekkenbodemklachten komen bij vrouwen ook vaak voor tijdens/ na zwangerschap en bevalling of op latere leeftijd rondom de overgang. Ook mannen kunnen klachten hebben door bijvoorbeeld door een té gespannen bekkenbodem, na een darmoperatie of door een operatie aan de prostaat.

Bekkenbodemklachten kunnen zich op verschillende manieren uiten: denk aan verlies van urine en/of ontlasting, obstipatieklachten, het niet kunnen uitstellen van aandrang voor urine en/of ontlasting, stuitklachten, (pijn)klachten tijdens de zwangerschap of na de bevalling, verzakkingsklachten, problemen op seksuologisch gebied of (pijn) klachten na een (oncologische) bekken en/of buikoperatie.

Samen bekijken we welke behandeling het meest geschikt is en wat je zelf aan de klachten kan doen. Blijf er niet mee lopen en schroom vooral niet om contact op te nemen!

Mail mij

ysmulders@kr8-horst.nl
BIG registratie: 39910060904