Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Omdat ik al enkele jaren last heb van een blaasverzakking met de daarbij behorende klachten werd ik door de huisarts doorverwezen naar een gynaecoloog.

Daar werd overeen gekomen dat ik een voorwandplastiek mag ondergaan waarvoor ik inmiddels op de wachtlijst sta.

De gynaecoloog stond erop dat ik ook naar een goede bekkenbodemtherapeut zou gaan die ik gelukkig zelf mocht kiezen.

Omdat ik twee keer in de week sport bij Kr8 en al eerder met vooral ernstige rugklachten door de kundige therapeuten, naar volle tevredenheid ben behandeld, was mijn keuze zo gemaakt.

Ik kwam terecht bij Yvonne die dit jaar nog haar drie jarige master heeft behaald op het bekkenbodemgebied. Wat een fijne en kundige therapeute!

Yvonne neemt echt de tijd voor je, stelt de juiste vragen, legt alles heel goed uit, geeft informatie mee, is heel discreet en wat voor mij erg belangrijk was, is dat ze jou meteen op je gemak stelt.

Ze overlegd goed met jou over wat er gebeuren gaat. Door de oefeningen thuis steeds te herhalen en veel nuttige tips op te volgen, kan ik veel beter met de klachten omgaan en is mijn dagelijkse leven er weer op vooruit gegaan.

Zoals je zult begrijpen raad ik Yvonne aan wanneer je met bekkenbodemklachten zit. Je dagelijkse leven wordt er echt beter van.

 

Met vriendelijke groet, Jacqueline.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?