Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
Na diverse operaties (2x poortwachtersklier procedure, borstamputatie en reconstructie met eigen weefsel) bleek het nog niet zo eenvoudig om weer een goede balans te vinden. Niet in het sporten, maar ook niet in het omgaan met de verminderde hoeveelheid energie o.a. veroorzaakt door chemotherapie.
Na doorverwijzing van mijn oncoloog kwam ik bij Kr8 terecht. Niet geheel toevallig gezien mijn eerdere goede ervaringen bij deze praktijk.
Buiten de oedeemtherapie en behandeling van het littekenweefsel heb ik met de hulp van Oncologie fysiotherapeut Lotte van Gerven geleerd om beter mijn fysieke grenzen te leren herkennen maar ook om deze grenzen te leren accepteren en daar op te anticiperen.
Daarnaast heb ik het als heel prettig ervaren dat Lotte overlegde met haar collega’s over aanvulling op mijn behandeling. De mindfullness en pilates oefeningen hebben zeker ook bijgedragen aan mijn herstel!
Inmiddels ben ik zover hersteld dat ik naast 2x p.w. fysio fitness weer in staat ben om te hardlopen, te bootcampen en te paardrijden.
Zonder de begeleiding van Lotte zou ik nu nog niet zover geweest zijn!
Groetjes Angelique