Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Bij Kr8 kan er voor iedere behandeling een andere vergoeding horen. Kijk goed in je eigen polis welke vergoeding bij jou van toepassing is. Omdat er veel uitzonderingen en verschillende mogelijkheden zijn wat betreft je vergoeding, adviseren wij je altijd met je behandelaar of verzekeraar hier naar te kijken.

Vergoedingen
Basisverzekering
  • Voor fysiotherapie zijn er enkele aandoeningen en klachten die vanuit de basisverzekering worden vergoedt. Ben je onder de 18, dan heb je recht op 18 behandelingen vanuit je basisverzekering  Kijk samen met jouw fysiotherapeut of vergoeding vanuit de basisverzekering  ook betrekking heeft op jou.
  • Ergotherapie heeft 10 uur vergoeding vanuit de basisverzekering.
  • Dieetadvisering heeft 3 uur vergoeding vanuit de basisverzekering en eventuele aanvulling vanwege ketenzorg.

Let op: Vanuit de basisverzekering wordt, met uitzondering van een bezoek aan de huisarts, altijd aanspraak gemaakt op het eigen risico.

Aanvullende verzekering

Voor veel zorg kun jij je eigen vergoeding  kiezen. Dit doe je in een aanvullende verzekering. Voor al onze disciplines is vergoeding vanuit een aanvullende vergoeding mogelijk. Of dit ook voor jou geldt, hangt af van je eigen verzekering. Kijk dus goed in je eigen polis.

Zorg voor eigen rekening

Niet alle zorg wordt vergoedt. Er kunnen kosten voor eigen rekening zijn indien:

  • Je geen aanvullende verzekering hebt
  • Je vergoeding vanuit je aanvullende verzekering op is
  • Je onder behandeling bij de osteopaat bent (veelal gedeeltelijk of geheel  voor eigen rekening)

Heb je vragen over hoe te verzekeren, vergoedingen en aanspraak op eigen risico? Vraag je behandelaar of ons secretariaat.

Echografie

Echografie is een specialisme binnen onze praktijk. Een specialisme waarbij beeldvorming wordt gevormd omtrent je klacht. We hebben gemerkt dat het zeer waardevol is om deze beelden zelf ook in eigen bezit te krijgen. Vandaar dat er standaard bij een echo alle beelden op een USB worden geplaatst. Voor deze USB wordt €27,50 in rekening gebracht.

Fysiotherapie

Reguliere fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Heel veel Nederlanders hebben dan ook een aanvullend pakket voor fysiotherapie. Fysiotherapie wordt alleen uit de basisverzekering vergoedt indien:

  • Je onder de 18 jaar bent
  • Je klacht voorkomt op de lijst van Borst, ook wel de Chronische lijst genoemd. Deze lijst bestaat uit een aantal chronische klachten, operaties ed. Het heeft hierbij geen invloed wat jijzelf, wij of de specialist chronisch vindt.
Echografie

Echografie is een specialisme binnen onze praktijk. Een specialisme waarbij beeldvorming wordt gevormd omtrent je klacht. We hebben gemerkt dat het zeer waardevol is om deze beelden zelf ook in eigen bezit te krijgen. Vandaar dat er standaard bij een echo alle beelden op een USB worden geplaatst. Voor deze USB wordt €27,50 in rekening gebracht.

Ergotherapie

Ergotherapie heeft 10 uur vergoeding vanuit de basisverzekering. Vanuit de basisverzekering wordt, met uitzondering van een bezoek aan de huisarts, altijd aanspraak gemaakt op het eigen risico. Zo ook bij de ergotherapie. Heb jij je eigen risico al verbruikt, dan zijn er geen kosten verbonden aan een consult van onze ergotherapeut.

Osteopathie

Osteopathie valt bij de zorgverzekeraar onder de alternatieve beweegzorg of alternatieve geneeswijze. Je aanvullende verzekering bepaald hoeveel jij als vergoeding krijgt. Deze link en meer informatie op onze pagina helpen je daarbij.

Diëtist

Je kunt de diëtist zonder verwijzing van een arts bezoeken. De diëtist voert dan een korte screening uit waaruit blijkt of het verstandig is om de behandeling te starten zonder tussenkomst van een arts.

Coaching

Er is geen verwijzing nodig om een afspraak bij Kjell te maken. Jij kunt direct aan de slag. Voor coaching is er geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Jij ontvangt dus zelf de rekening.

Orthomoleculaire coaching & verpleegkundig overgangsconsulente

Je krijgt je factuur na de behandeling mee. Deze kun je zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Ketenzorg

Het gezamenlijk aanbieden van zorg door zorgaanbieders zoals huisartsen, praktijkondersteuners en diëtisten wordt ketenzorg genoemd. Ketenzorg is ontstaan omdat er steeds meer mensen zijn met één of meer chronische ziekten, waardoor de zorgvraag steeds complexer wordt. Ketenzorg zorgt ervoor dat deze mensen de juiste zorg van een hoogstaande kwaliteit ontvangen.
Indien je de diëtist bezoekt in verband met chronische longziekte (COPD), hart- en vaatziekten of diabetes mellitus kan het zijn dat jouw behandeling onder deze ketenzorg valt. In dat geval wordt je advies vergoed vanuit de basisverzekering en zie je dit niet terug in je eigen risico.

Heb je meer vragen over hoe te verzekeren, vergoedingen en aanspraak op eigen risico? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen of overleg met je behandeld therapeut.

Hoe verlopen de betalingen?

Heb jij een verzekering voor fysiotherapie, ergotherapie of diëtist dan zorgen wij dat de rekening direct bij jouw zorgverzekeraar terecht komt. Ben je door je vergoeding heen of heb je geen verzekering voor deze zorg afgesloten, dan krijg je van ons een factuur via de mail of je kunt direct voldoen bij ons aan de balie.

Wat betreft de osteopathie: het is gewenst dat je na de behandeling direct met pin of contant betaald. Je krijgt vervolgens een factuur mee die je zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Behandelingen kunnen zowel contant als via pin worden voldaan.

Echografie
Intake € 59,00
Intake aan huis € 80,00
Behandeling fysiotherapie
Echografie – USB stick met beelden
€ 45,00
€ 27,50
Behandeling Manuele Therapie € 59,00
Behandeling Manuele Lymfedrainage € 60,00
Behandeling Geriatrische Fysiotherapie € 51,00
Behandeling fysiotherapie aan huis € 67,00
Behandeling Geriatrische fysiotherapie aan huis € 71,50
Behandeling Manuele therapie aan huis € 80,00
Tapen (waaronder hooikoorts) € 17,00
Fysio-revalidatie abonnement € 88,90
Niet nagekomen afspraak (of afmelding binnen 24 uur) € 45,00

10 uur uit de basisverzekering

Indien uren uit basisverzekering verbruikt:

Intake ergotherapie/uurtarief € 99,00
Behandeling ergotherapie 30 minuten € 49,50
Toeslag behandeling aan huis € 29,00
Niet nagekomen afspraak (of afmelding binnen 24 uur) € 45,00

Wij hebben een overeenkomst met alle zorgverzekeraars en bij verschillende van hen zijn wij voorkeursleverancier. Raadpleeg hiervoor de eigen zorgverzekeraar.

Osteopatisch consult € 90,00
Niet nagekomen afspraak (afmelding binnen 24 uur) € 50,00
Fysiopilates strippenkaart 12 lessen € 168,00
Fysiopilates strippenkaart 24 lessen € 312,00
Zwangerfit stippenkaart 20 lessen € 245,00
Zwangerfit stippenkaart 15 lessen € 195,00
Zwangerfit stippenkaart 10 lessen € 135,00
Zwangerfit stippenkaart losse les €  15,00
Intake, inclusief behandelplan € 97,50
Vervolgconsult € 32,50
Screening directe toegankelijkheid (DTF) € 0,00
Huisbezoek binnen straal van 10 km € 26,50
Huisbezoek buiten straal van 10 km € 26,50 + € 0,30 per km
Niet nagekomen afspraak (of afmelding binnen 24 uur) € 16,25
Standaard consult (1 uur) € 80,00
Kort consult (30 minuten) € 42,50
Niet nagekomen afspraak (binnen 24 uur) consultprijs
Standaard consult (1 uur) € 80,00
Kort consult (30 minuten) € 42,50
Niet nagekomen afspraak (binnen 24 uur) consultprijs

Ben je ons vergeten?

Zorgverzekeraars vergoeden alleen als een behandeling daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd of waarbij jij niet verschijnt, wordt een no show genoemd. Deze no show’s worden in rekening gebracht en mogen we niet bij een zorgverzekeraar in rekening brengen. Kijk bij jouw discipline welke kosten hiervoor in rekening worden gebracht.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?