Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Hoe werken wij?

Via een telefoongesprek, e-mail of aanmelding via de website wordt jouw eerste contact met onze praktijk gemaakt. Het secretariaat is hierbij voor ons de onmisbare en ondersteunende schakel tussen jou en onze therapeuten. Na het vertellen van de reden van aanmelding, voorkeur voor therapeut of tijdstip wordt middels een eerste screening een inschatting gemaakt wie mogelijk het meest geschikt is om je behandeltraject te starten. Je ontvangt de afspraakbevestiging in je email.

Oftewel jouw behandelgegevens worden meegenomen in de dataverzameling, waardoor wij onze kwaliteit van zorg kunnen verbeteren. Met jouw gegevens kunnen we data aanleveren voor wetenschappelijk onderzoek, die de effectiviteit van fysiotherapie kan aanduiden.

Liever niet? Maak dit dan kenbaar bij jouw fysiotherapeut.

Voor meer vragen over hoe het bij ons gaat, kun je contact met ons opnemen.

Meten is weten

Na je aanmelding kun je een digitale intake verwachten. Deze bestaat uit een intake-vragenlijst en mogelijk wat losse vragenlijsten omtrent je klacht. Je helpt ons er erg mee om deze vooraf in te vullen. Kun je niet alles kwijt? Geen probleem! We komen tijdens de intake hier altijd op terug.

Tijdens het behandelproces kun je deze vragenlijsten ook verwachten. Hiermee maken we de (eventuele) voortgang inzichtelijk, voor ons maar ook zeker voor jezelf!

…je hebt een afspraak en komt voor de intake

Tijdens deze intake worden je klachten verder uitgevraagd en middels onderzoek verder uitgediept. Meestal resulteert dit na je eerste bezoek in een conclusie van je klachten en geven we verdere informatie over de behandelmogelijkheden omtrent je vraagstelling.

Onze voorkeur gaat bij deze intake uit naar het verzorgen van een intakegesprek, onderzoek en behandeling. Hiervoor wordt bij de intake meer tijd gereserveerd dan bij een reguliere behandeling. Een goede eerste diagnose leidt tot een concreet en doelgericht behandelplan. Doordat ons team uit verschillende specialisaties bestaat, kan het mogelijk zijn dat je behandeltraject wordt uitgevoerd door meerdere therapeuten. Doen waar we goed in zijn, is volgens ons het recept om je resultaten zo snel mogelijk te kunnen bereiken.

Welke stappen kun jij doorlopen om bij ons in behandeling te komen en je doelen te bereiken…

  • Neem telefonisch contact op 077-3982834
  • Neem via mail contact op met je fysiotherapeut naar keuze of via info@kr8-horst.nl
  • Je afspraak wordt gepland en wordt, indien mogelijk, bevestigd via e-mail. Wil je advies over de beste fysiotherapeut voor jouw klacht, dan helpen we je hier graag bij. Op basis van je persoonlijke voorkeur, tijdstip en klacht bieden we een team waarbij we iemand aan jou kunnen koppelen voor een doelgerichte aanpak met een prettige persoonlijke klik.
  • Tijdens de eerste afspraak wordt geïnventariseerd of je op de goede plek bent. Middels een snelle en efficiënte diagnose, streven wij ernaar op korte termijn een duidelijk en concreet plan van aanpak klaar te hebben.
  • We beëindigen het behandeltraject op het punt dat jij tevreden bent met de behaalde doelstellingen of een juiste doorverwijzing die deze doelstelling voor jou kan helpen behalen.
  • Feedback om onze behandeling te verbeteren is altijd welkom. Laat hier je recensie achter.

Vragenlijsten en metingen

Als Kr8 zijn wij aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie. Als praktijk zijn wij continu bezig met leren en verbeteren, zodat wij jou de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Om het proces van leren en verbeteren te ondersteunen krijgen wij als praktijk ‘feedback informatie’. Deze informatie geeft ons inzicht in ons eigen functioneren’. Deze informatie wordt gehaald uit dataverzameling, onderzoek en analyse van data die wordt gevormd vanuit patiëntendossiers. Alle persoonlijk gegevens zijn hierbij geanonimiseerd en worden verwerkt via de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?